Rustpunt

Rustpunt

Rustpunt

Even op adem komen? Naast ons appartement, beschikt de Diekinkshof ook over een rustpunt. Dit rustpunt bevindt zich in een boomgaard met oude fruitrassen, naast de boerderij.
Je bent van harte welkom om even uit te rusten en de stilte van de natuur op je te laten inwerken. Naast een toiletbezoek kun je ook een heerlijk kopje thee of koffie maken, of iets fris drinken.

In onze tuin staan houten overkappingen om nog meer leefgenot uit je tuin en de natuur te halen. Ook vind je een erf met een natuur- en insectvriendelijke aanplant.
Onze tuin is aangelegd door ‘t Onderholt. ’t Onderholt is een agrarische natuurvereniging. Deze vereniging zorgt voor de instandhouding van het agrarisch landschap. ’t Onderholt is ook bekend door de aanleg van wilde bloemenlinten langs de maisvelden in de omgeving. Wil je meer weten over ’t Onderholt? Bezoek dan de website van 't Onderholt.


In onze tuin vind je de struweelhaag, deze plant is goed voor vogels, egels en klein wild. Ook staat er de rozenbottel haag. Deze haag is goed voor de voeding van vogels. Wij bieden  seizoensgebonden eigengemaakte en onbewerkte producten uit eigen tuin aan. Je kunt dan denken aan jam, zomervruchten en groenten.

Naast de natuur beschikken we ook over een showroom, waarbij je mooie landelijke meubelen kunt vinden. Je zult ook zien dat ons rustpunt is gemaakt van onze eigengemaakt pergola. Naast pergola’s maken wij ook veranda’s en leveren wij pellet kachels en zonnepanelen. De boerderij wordt verwarmd door middel van duurzame bronnen, zoals zon, hout en houtpellets. We willen onze passie en liefde voor natuur, hout en duurzame energie graag delen met anderen.

Wil je een fietsroute plannen? Klik dan HIERWe helpen je graag!

We helpen je graag!

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.