Appartement in het groen

Appartement-in-het-groen
Onze rietgedekte boerderij “het Diekink” is gelegen in de Gelderse Achterhoek in het dorpje Groot-Dochteren tussen Lochem en Laren. Het staat in een landelijke omgeving met bos en weilanden.

Laren ligt tussen Zutphen en Lochem. Hanzestad Zutphen is een oud stadje waar je een mooie stadswandeling kunt maken, een boottochtje met een fluisterboot of even heerlijk kunt shoppen. De hanzesteden Deventer, Doesburg en Doetinchem, die ook in de omgeving liggen, zijn zeker een bezoek waard. Verder is het kleinste stadje van Nederland, het pittoreske plaatsje Bronckhorst, een bezienswaardigheid.
De landelijke omgeving kenmerkt zich door de statige landhuizen met mooie tuinen en leent zich uitstekend voor fietsen en wandelen. Bekende routes zijn de landgoederenroute en de kastelenroute. Het Pieterpad is tevens nabij.
In Laren kun je het “Huis Verwolde” bezoeken. Dit is een klein kasteeltje/edelmanskoophuis met een mooie tuin. Er zijn rondleidingen door het huis en je kunt een wandeling maken langs het bijzondere bomenpad en de dikste eik van Nederland bezichtigen.

Mocht je ’s avonds zin hebben in een hapje of een drankje, dan zijn er diverse horecagelegenheden in Laren en Lochem. Zelf koken? Geen probleem! Ons mooie appartement beschikt over een eigen keuken.

In een groot deel van de voormalige stal hebben we een gezellig appartement gemaakt met een geweldig uitzicht op het mooie landschap rondom de DiekinksHof. Het appartement staat los van ons huis en biedt vele mogelijkheden. Het beschikt over een eigen keuken waarin je je eigen maaltijden kan maken, een pelletkachel die voor een aangename warmte zorgt, WiFi en gratis parkeren naast de deur.

Wil je ons appartement boeken? Dit kan via onderstaande website.

Diekinkshof/airbnb We helpen je graag!

We helpen je graag!

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.