Je aankoop retourneren

U kunt uw product binnen 14 dagen na levering aanmelden voor een retour of omruiling. Een opgave van de reden is niet nodig. Uw retour moet vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding bij ons binnen zijn. 

Voorwaarden retourneren
Uw producten kunnen alleen worden geretourneerd onder de  volgende voorwaarden:
  • Uw bestelling is niet op kleur of maat gemaakt,
  • U bent nog niet begonnen met montage of plaatsing van uw bestelling,
  • De producten zijn ongebruikt, onbewerkt, volledig en onbeschadigd,
  • De producten zijn goed verpakt,
  • De originele labels zijn worden indien mogelijk meegestuurd,
  • U verzendt (indien mogelijk) in de originele verpakking,
  • Uw verzending is voorzien van een volledig ingevuld retourformulier.

Wat moet u doen?
U meldt uw retour bij ons aan via een e-mail. Het benodigde retourformulier is te downloaden op deze pagina en dient u toe te voegen aan de e-mail, voeg het ingevulde exemplaar ook toe aan uw retourzending.

Uw product terug sturen
U verzorgt zelf het transport van uw retourzending. De kosten die u maakt voor het terugsturen van de producten naar ons zijn voor uw rekening. U stuurt uw retourzending naar de DiekinksHof in Laren. Ons adres vindt u op het retourformulier. Retourzendingen zijn voor eigen risico. We raden u aan om altijd te vragen om een verzendbewijs. Is het voor u onmogelijk om zelf transport te regelen? Vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten voor transport.

Uw aankoopbedrag retour
Als u uw bestelling retourneert dan ontvangt u uw aankoopbedrag van ons terug. We betalen het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de goederen aan u terug. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
 
Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.