Prieel Oslo type 4 (L) - Buitenoverkapping met dakbedekking

Prieel Oslo type 4 (L) - Buitenoverkapping met dakbedekking
0 Reviews | Review toevoegen

Het Prieel Oslo type 4 (L) is een grote overkapping van Douglas hout die zich kenmerkt door zijn grote uitvoering en zijn ideale gesloten ruimte met deur.

€ 4.479,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Het Prieel Ollos is een zeshoekige terrasoverkapping met plat dak die bij uitstek ideaal is als gezellige buitenplek en heeft daarnaast een multifunctionele gesloten ruimte met een deur aan de voorzijde.

  • Uitvoering met ramen en deur
  • Eenvoudig uit te breiden met diverse opties
  • Open zijkant
  • 5 jaar garantie


De ramen en deuren geven deze uitvoering nog meer design en brengen daarnaast lichtinval in de gesloten ruimte, zodat men niet overdag afhankelijk is van een lichtaansluiting. De zitplek is erg open en biedt ondanks zijn compactheid genoeg ruimte zijn voor een gezin tot 6 personen.

Plaatsing

Zodra je besluit tot de aanschaf van het Prieel Oslo, hebben we diverse opties voor je zoals de dakbedekking of een aanvulling met tuinmeubels. Zo wordt deze geleverd in een compleet bouwpakket maar is het uiteraard ook mogelijk om deze door ons te laten plaatsen.

Andere maten?

Deze prieel is in het standaardformaat: 440 cm (B) x 298 cm (L). Ook is het prieel leverbaar in andere formaten en afwerking. Personalisatie met betrekking tot de dakbedekking of buitenvloer is zeker mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.