Prieel Corfu - Buitenoverkapping met Dakshingles

Prieel Corfu - Buitenoverkapping met Dakshingles
0 Reviews | Review toevoegen

De Prieel Corfu is een buitenoverkapping met dakshingles die gebruikt kan worden als gezellige zitplek. Het hout betreft onbehandeld, geschaafd Douglas hout.

€ 1.799,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Prieel Corfu is één die zich geschikt maakt als zitplek op een open ruimte, ideaal om een kale plek in je achtertuin mee op te vullen. Het is een extra ruime overkapping waarbij je met een paar tuinmeubels hier urenlang plezier zal hebben.

  • Onbehandeld, geschaafd Douglas hout
  • Ideaal als schaduwplek in een open tuin
  • Inclusief dakshingles
  • Compleet doe-het-zelf pakket


Zon of schaduw; met deze prieel heb jij de keuze in je tuin om in de zomerperiode lekker te genieten in de achtertuin. Ten opzichte van vele overkappingen hoef je deze niet tegen een wand aan te zetten, want hij is geheel open. Zijn open constructie maakt dit extra lekker in de zomerperiodes waarmee je een koele plek hebt in je tuin, maar bovenal heel gezellig.

Plaatsing

Zodra je besluit tot de aanschaf van de Prieel Corfu, hebben we diverse opties voor je. Zo wordt deze geleverd in een compleet bouwpakket maar is het uiteraard ook mogelijk om deze door ons te laten plaatsen.

Andere maten?

Deze prieel is in het standaardformaat: 590 cm (B) x 340 cm (L). Ook is de prieel leverbaar in andere formaten en afwerking. Personalisatie met betrekking tot de fundering of dakbedekking is ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!


Specificaties

Toepassing                 Open zitplek
Nokhoogte                 310 cm
Doorloophoogte     214 cm           
Materiaal                    Geschaafd Lariks Douglas Hout
Merk                             Tuindeco
Plaatsing                     Optioneel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.