Kapschuur Nijverdal | Lariks Douglas

Kapschuur Nijverdal | Lariks Douglas
0 Reviews | Review toevoegen

De kapschuur Nijverdal van Lariks Douglas hout met dakbeschot. Voorzien van ramen en deuren voor een optimale doorlichting.

Standaard levertijd

in overleg

€ 5.799,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De kapschuur Nijverdal is een brede kapschuur met een plat dak en een grote zithoek met genoeg ruimte voor de hele familie. Ook heeft deze kapschuur een grote afgesloten berging met ramen en deuren.

  • A-kwaliteit hout
  • Plat dak
  • Multifunctionele gesloten ruimte
  • Doe-het-zelf pakket

Waarin de kapschuur uitblinkt is vooral zijn breedte, hij is namelijk maar liefst 9 meter breed en heeft een gesloten ruimte die naar eigen invulling een functie kan krijgen. Hoewel velen dit als opslag zien, kan deze ruimte ook als een gezellige binnenplek of borrelruimte ingericht worden.

Plaatsing

Zodra je besluit tot de aanschaf van de Bergen type 3 (L) kapschuur, hebben we diverse opties voor je. Zo wordt deze geleverd in een compleet bouwpakket maar is het uiteraard ook mogelijk om deze door ons te laten plaatsen.

Andere maten?

De kapschuur is in het standaardformaat: 900 cm (B) x 410 cm (L) x 262 cm (H). Ook is de kapschuur leverbaar in andere formaten en afwerking. Daarnaast zijn er diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Specificaties

Diepte in meters         410 cm
Materiaal                    Geschaafd Lariks Douglas
Merk                          Tuindeco
Plaatsing                     Optioneel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.