Prieel Kos - Buitenoverkapping met Dakshingles

Prieel Kos - Buitenoverkapping met Dakshingles
0 Reviews | Review toevoegen

De Prieel Kos is een overkapping voor in de achtertuin die voorzien is van dakshingles en daarmee een mooi design heeft. Deze prieel heeft een vierkant ontwerp.

€ 1.269,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Prieel Kos is bij uitstek ideaal als je een toepassing voor buiten zoekt voor niet al teveel mensen. Deze uitvoering is dan ook met name geschikt voor 2 tot 3 personen. Mocht je opzoek zijn naar een grotere uitvoering, dan raden we je de Prieel Corfu aan.

  • Ideaal voor twee tot drie personen
  • Vierkant prieel
  • Gedroogd en geschaafd Douglas hout
  • Diverse dakbedekkingen mogelijk

De Kos uitvoering is een 3 x 3 meter uitvoering van hoogstaand kwalitatief Douglas hout inclusief dak. Zijn voordeel biedt hij vooral in de zomerperiode wanneer de temperaturen vragen om een schaduwplekje en het alsnog lekker kan doorwaaien. Het hout is gedroogd en wordt gekenmerkt als A-kwaliteit hout. Voor dakbedekkingen zijn er diverse opties mogelijk: recht, beverstaart of hexagonaal.

Plaatsing

Zodra je besluit tot de aanschaf van de Prieel Kos, hebben we diverse opties voor je. Zo wordt deze geleverd in een compleet bouwpakket maar is het uiteraard ook mogelijk om deze door ons te laten plaatsen.

Andere maten?

Deze prieel is in het standaardformaat: 338 cm (B) x 338 cm (L). Ook is de prieel leverbaar in andere formaten en afwerking. Personalisatie met betrekking tot de dakbedekking of buitenvloer is zeker mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Specificaties

Toepassing                 Open zitplek
Dakbedekking          Diverse opties
Materiaal                    Geschaafd Lariks Douglas Hout
Merk                              Tuindeco
Plaatsing                     Optioneel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.