Nesling Pergola Kit - Verleng set

Nesling Pergola Kit - Verleng set
0 Reviews | Review toevoegen

Bouw je eigen pergola met je eigen Nesling pergola kits. Nesling Pergola Kits kun je gebruiken om met elk gewenste houtsoort, een eigen pergola bouwen.

€ 52,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nesling Pergola Kits kun je gebruiken om met elk gewenste houtsoort, een eigen pergola bouwen. De Nesling Pergola Kits zijn te gebruiken voor houtdiktes tussen de 8,5 - 12 cm. Balken dienen wel voorgeboord te worden.

De volgende keuzes moeten gemaakt te worden:

  • Bepaal de gewenste afmeting van de pergola (buitenmaat is hiervoor bepalend en niet de maatgeving van het Coolfit Harmonica schaduwdoek). 
  • Kies de benodigde Pergola Kits (hoek element/verlengelement/muurelement/vloerelement)
  • Kies de gewenste kleur en maat van het Coolfit Harmonica schaduwdoek (let op: Het schaduwdoek dient 10 cm smaller zijn dan binnenmaat van de gewenste pergola).
  • Bestel het benodigde hout bij een houtleverancier met de bijgeleverde hout-info-lijst. De lijst is bijgesloten in de verpakking van de pergola kits. 

Middels de handige Nesling Pergola Kits maak je eenvoudig een hoek- of muurverbinding. Ook een vloerelement en verlengelement zijn in het assortiment opgenomen. De Nesling Pergola Kits worden compleet geleverd inclusief bouwplan, houtlijst en montagematerialen. Voor alle 8 maten Coolfit Harmonica schaduwdoeken kan een pergola gebouwd worden! Je kunt zelfs kiezen uit 3 modellen!


Materiaal:                                  Staal ST37
Staal dikte:                                3 mm
Afwerking:                                 KTL, poedercoating
Kleur:                                        Ral 7021

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.