DKH Pergola voor schaduwdoek / zeil | Douglas

Draagconstructie
DKH Pergola voor schaduwdoek / zeil | Douglas
0 Reviews | Review toevoegen

De Pergola DKH is een speciale pergola die gecombineerd kan worden met een schaduwdoek of schuifzeil. De pergola is van Douglas hout.

€ 449,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een pergola die uitermate geschikt is wanneer je op zoek bent naar een oplossing waarbij de lichtinval zelf bepaald kan worden met behulp van een doek of zeil aan de bovenzijde. Een schaduwdoek of schuifzeil is optioneel leverbaar van het merk Nesling.

  • Geschaafd en gedroogd hout
  • Ideaal als open zitplek
  • Lichtinval zelf te bepalen
  • Overal in de tuin toepasbaar

Wanneer je opzoek bent naar een zitplek is deze pergola een ideale optie om in overweging te nemen. Hij kan namelijk geïntegreerd worden met een schuifdoek of schuifzeil wat ideaal in de zomerperiode is.

Plaatsing

Zodra je besluit tot de aanschaf van de Pergola DKH, hebben we diverse opties voor je. Zo wordt deze geleverd in een compleet bouwpakket maar is het uiteraard ook mogelijk om deze door ons te laten plaatsen.

Andere maten?

De pergola is in het standaardformaat: 510 cm (B) x 311 cm (L). Ook is de pergola leverbaar in andere formaten en afwerking. Daarnaast zijn er diverse soorten schaduwdoeken of schuifzeilen als optie bij te bestellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!


Specificaties


Toepassing                 Open zitplek
Materiaal                    Geschaafd Lariks Douglas Hout
Merk                           Tuindeco
Plaatsing                    Optioneel

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.