Hoekelement Hoekelement
Hoekelement Hoekelement
Nesling Pergola Kit - Hoekelement
Per 2 stuks, incl. montagemateriaal
€ 79,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Nesling Pergola Kits kun je gebruiken om met elk gewenste houtsoort, een eigen pergola bouwen. De Nesling Pergola Kits zijn te gebruiken voor houtdiktes tussen de 8,5 - 12 cm. Balken dienen wel voorgeboord te worden.
De volgende keuzes moeten eerst gemaakt te worden:

  • Bepaal de gewenste afmeting van de pergola (buitenmaat is hiervoor bepalend en niet de maatgeving van het Coolfit Harmonica schaduwdoek).
  • Kies de benodigde Pergola Kits (hoek element /verleng element /muur element/ vloer element)
  • Kies de gewenste kleur en maat van het Coolfit Harmonica schaduwdoek (let op: Het schaduwdoek dient 10 cm smaller zijn dan binnenmaat van de gewenste pergola).
  • Bestel het benodigde hout bij een houtleverancier met de bijgeleverde hout-info-lijst. De lijst is bijgesloten in de verpakking van de pergola kits. 

Middels de handige Nesling Pergola Kits maak je eenvoudig een hoek- of muurverbinding. Ook een vloerelement en verlengelement zijn in het assortiment opgenomen. De Nesling Pergola Kits worden compleet geleverd inclusief bouwplan, houtlijst en montagematerialen. Voor alle 8 maten Coolfit Harmonica schaduwdoeken kan een pergola gebouwd worden! Je kunt zelfs kiezen uit 3 modellen!


Materiaal:                                  Staal ST37
Staal dikte:                                3mm
Afwerking:                                 KTL, poedercoating
Kleur:                                            Ral 7021

Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.