Nesling Dreamsail schaduwdoek - waterafstotend, vierkant

Nesling Dreamsail schaduwdoek - waterafstotend, vierkant
0 Reviews | Review toevoegen

Met het Dreamsail waterafstotende schaduwdoek geniet je nog langer van de tuin of het terras. Dankzij de fijn geweven stof (220gr/m2) en de PU-coating is dit doek waterdicht.

€ 225,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Het Dreamsail schaduwdoek dient op minimaal 30˚ afschot te hangen om te zorgen voor een goede afwatering. Ook de Dreamsail stof is goed te reinigen met een zachte borstel, lauw water en groene zeep. Rondom is het doek afgewerkt met verstevigingsband met op de hoeken driehoekige RVS 316 deltaringen.

U kunt het schaduwdoek bevestigen op verschillende manieren. Kijk als eerst naar de plek waar het zonnedoek komt te hangen. Afhankelijk van het materiaal waar u het doek aan bevestigt kiest u de materialen. Bij bevestiging in de muur kiest u een keilhuls (voor steen) of een plaat met oog (voor hout). Het is ook mogelijk het doek aan een metalen of houten paal te bevestigen. Verschillende opties dus om een schaduwrijke plek te realiseren.

Aandachtspunten:

  • Maatvoering is inclusief driehoeksogen op de hoeken;
  • Schaduwdoeken lopen in een curve naar binnen;
  • Bij plaatsing dient er 40cm over de breedte en lengte aangehouden te worden voor de bevestigingsmaterialen
  • afmeting: 4,0 x 4,0 meter

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.