Kapschuur Bergen type 3 (L) | Lariks Douglas

Kapschuur Bergen type 3 (L) | Lariks Douglas
0 Reviews | Review toevoegen

Bergen is een kapschuur van geschaafd en gedroogd Lariks Douglas hout. De deuren en ramen zijn van (onbehandeld) vuren hout.

Standaard levertijd

in overleg

€ 6.022,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Deze kapschuur is een ideale oplossing voor de achtertuin. Vaak tegen de achterkant van de tuin geplaatst om zo een gezellige zitplek te maken. Dit model is daarnaast ook voorzien van een berging voor opslag.

  • A-kwaliteit hout
  • Inclusief dakbeschot
  • Compleet bouwpakket
  • Robuust design

Met deze kapschuur creëer je een ideale zitplek voor in de achtertuin en tegelijkertijd een handige opbergplek voor allerlei huis- en tuinspullen. De onbehandelde deuren en ramen geven deze Bergen type 3 een stoer en robuuste uitstraling.

Plaatsing

Zodra je besluit tot de aanschaf van de Bergen type 3 (L) kapschuur, hebben we diverse opties voor je. Zo wordt deze geleverd in een compleet bouwpakket. Maar uiteraard is het ook mogelijk om deze door ons te laten plaatsen.

Andere maten?

De kapschuur is in het standaardformaat: 468 cm (B) x 306 cm (L) x 281 cm (H). Ook is de kapschuur leverbaar andere formaten en afwerking. Daarnaast zijn er diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Specificaties

Diepte in meters         306 cm
Materiaal                        Geschaafd Lariks Douglas
Merk                                  Tuindeco
Plaatsing                         Optioneel

                      

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.