LG mono 355 wp all black

LG mono 355 wp all black
LG mono 355 wp all black
0 Reviews | Review toevoegen

De nieuwe LG NeON 2 Black model is een 355Wp mono full black zonnepaneel met een zwart gepoedercoat frame wat zorgt voor een glanzend effect. Door gebruik van dunne draden lijkt het alsof de modules h

€ 244,00
Prijs per stuk

 

Nog niet bekend met zonne-ergie voor thuis of bij je bedrijf? Lees dan alle basisinformatie over zonnepanelen in de blog.

Goodwe Omvormer

De omvormer zet degelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom dat kan worden afgegeven aan het stroom netwerk. Goodwe maakt kwalitatieve omvormers met zeer goede resultaten in de testen van het Duitse proton. De omvormers doen hun werk geruisloos zodat je ze kunt plaatsen waar het jou uitkomt. Je kunt de omvormer direct uitlezen of bekijk je opbrengsten op je gemakt via de app of de portal. Liggen je panelen niet ideaal in de zon? Geen probleem: Goodwe omvormers kunnen worden gecombineerd met optimizers van Tigo zodat je systeem optimaal rendeert. 

Plaatsing

Zodra je besluit tot de aanschaf van panelen, komen we bij je langs om je wensen door te nemen. We zien dan ook direct of dit technisch allemaal haalbaar is. Alles wordt voor je geregeld: van plaatsing van de panelen op je dak, leggen van de kabels tot het aansluiten in je meterkast met extra beveiliging. Dit alles wordt gedaan door een erkend installateur.


Specificaties

Vermogen

355 Wp

Cellen

Monokristallijn

Frame / backsheet

Zwart / Zwart

Gewicht

18 kg

Afmetingen

1700x1016x40mm

Productgarantie

25 jaar

Vermogensgarantie

86% na 25 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.