DKH Tuintafel Hein DKH Outdoor | Douglas Tuintafel Hein
DKH Tuintafel Hein DKH Outdoor | Douglas Tuintafel Hein
DKH Outdoor | Douglas Tuintafel Hein
Beleef het buitenleven met deze robuuste tafel van DKH Outdoor! Het Douglas hout geeft een warme uitstraling. Het sfeervolle buitenleven begint met deze mooie tafel!
€ 550,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Deze tuintafel van DKH Outdoor is een klassieker onder de tafels en gemaakt van voorgedroogd Nederlands Douglas hout. De tafel wordt onbehandeld, maar met zorg geschuurd en gemonteerd geleverd. Je kunt de tafel naar wens zelf behandelen met een gekleurde olie of wax. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen. Vraag naar de mogelijkheden en kosten. 

De tafel is leverbaar in diverse maten en op bestelling in de maat die jij wilt.

Afmetingen (standaard) tafel: 
Afmetingen poten:Dikte van het blad is 4 cm en de poten zijn 10x10 cm. Afmetingen (standaard) tafel l x b x h: 200 x 90 x 78 cm.De tuintafel van DKH Outdoor is een klassieker onder onze tafels. Gemaakt van voorgedroogd hout, zodat je tafel minder werkt. Leverbaar in diverse maten en op bestelling in jouw maat.  

Materiaal:
De Tafel Hein wordt handgemaakt van Nederlands Douglas hout. Met een blad van 4 cm dik en stevige poten van 10 cm dik, geeft deze tafel een mooie en solide uitstraling in je tuin of op je veranda!
Afmetingen: 200 * 90 * 78 cm.

Afwerking
De tafel is met zorg geschuurd en wordt gemonteerd bij je afgeleverd. De tafel is dan onbehandeld. Naar wens kan je de tafel behandelen met (kleur) olie of Wax.
We helpen je graag!

We helpen je graag!

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.