Denim Full Black zonnepanelen 330 WP Denim Full Black zonnepaneel 330 WP Denim Zonnepanelen Goodwe Omvormer inzicht via de portal
Denim Full Black zonnepanelen 330 WP Denim Full Black zonnepaneel 330 WP Denim Zonnepanelen Goodwe Omvormer inzicht via de portal
DENIM Zonnepanelen 330 Wp Full Black
Denim zonnepanelen hebben een hoge kwaliteit en een langere garantie die afgestemd is op de Nederlandse en Belgische markt. De zonnepanelen worden compleet geleverd met omvormer en plaatsing. Het 330
Vraag offerte aan
 

Denim zonnepanelen 

Denim maakt zonnepanelen van hoge kwaliteit en met een langere garantie, specifiek afgestemd op de Nederlandse en Belgische markt. Alle panelen zijn volledig zwart (All Black) met een vermogen van 320 tot 396 WP.

  • Hoge kwaliteit zonnepanelen
  • Vermogen van 320 tot 396 WP
  • 25 jaar garantie op het product
  • Advies en plaatsing inbegrepen

De set bevat 10 panelen van 330 WP, zodat je jaarlijks maximaal 3300 KW kunt opwekken. Koop je de panelen via DiekinksHof en Helios Solar, dan krijg je maar liefst 25 jaar volledige garantie op het product. Inclusief gratis vervanging bij mankementen.

Nog niet bekend met zonne-ergie voor thuis of bij je bedrijf? Lees dan alle basisinformatie over zonnepanelen in de blog.

Goodwe Omvormer

De omvormer zet degelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom dat kan worden afgegeven aan het stroom netwerk. Goodwe maakt kwalitatieve omvormers met zeer goede resultaten in de testen van het Duitse proton. De omvormers doen hun werk geruisloos zodat je ze kunt plaatsen waar het jou uitkomt. Je kunt de omvormer direct uitlezen of bekijk je opbrengsten op je gemakt via de app of de portal. Liggen je panelen niet ideaal in de zon? Geen probleem: Goodwe omvormers kunnen worden gecombineerd met optimizers van Tigo zodat je systeem optimaal rendeert. 

Plaatsing

Zodra je besluit tot de aanschaf van panelen, komen we bij je langs om je wensen door te nemen. We zien dan ook direct of dit technisch allemaal haalbaar is. Alles wordt voor je geregeld: van plaatsing van de panelen op je dak, leggen van de kabels tot het aansluiten in je meterkast met extra beveiliging. Dit alles wordt gedaan door een erkend installateur.

Andere wensen?

We hebben deze set samengesteld op basis van een veel voorkomende situatie. Heb je andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

Specificaties

Merk Denim
Vermogen 320-396 WP
Kleur paneel Zwart (All Black)
Garantie 25 jaar
Inclusief plaatsing Ja
Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.