DENIM Mono 395 Wp all black

DENIM Mono 395 Wp all black
DENIM Mono 395 Wp all black
0 Reviews | Review toevoegen

Het Nederlandse merk DENIM Solar biedt een hoogwaardige productlijn zonnepanelen.DENIM Solar bestaat sinds 2014 en heeft al ruim 30.000 huishoudens van panelen voorzien. DENIM Solar zonnepanelen staan

€ 145,00
Prijs per stuk

 

De DENIM Mono zonnepanelenlijn bestaat uit panelen met een zeer hoge opbrengst welke voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. De vele testen die zowel de componenten als de zonnepanelen moeten ondergaan waarborgen deze kwaliteit. Zo ben je zeker van optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van de zonnepaneel. De toegepaste half cut cellen zorgen dat de stroom een kortere afstand moet afleggen. Met daardoor als gevolg, minder weerstand en meer opbrengst. Het paneel is opgebouwd uit 2 secties waardoor het beter bestand is tegen schaduw. Hierdoor presteert het optimaal, zélfs wanneer het paneel gedeeltelijk in de schaduw ligt."

Specificaties
Merk  DENIM
Vermogen  395
Garantie  25
Type zonnecellen  Monokristallijn
Kleur backsheet  Zwart
Kleur frame  Zwart
Gewicht (kilogram)  23
Maat  2008x1002x40mm

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.