Nesling Coolfit schaduwdoek vierkant, kleur Gebroken wit Nesling Coolfit schaduwdoek vierkant, kleur Gebroken wit Nesling Coolfit schaduwdoek vierkant, kleur Gebroken wit
Nesling Coolfit schaduwdoek vierkant, kleur Gebroken wit Nesling Coolfit schaduwdoek vierkant, kleur Gebroken wit Nesling Coolfit schaduwdoek vierkant, kleur Gebroken wit
Nesling Coolfit schaduwdoek vierkant, kleur Gebroken wit
Het Nesling Coolfit schaduwdoek is zeer veelzijdig en een perfecte aanvulling op tuin en terras. Ideaal voor het hele seizoen (maart t/m september).
€ 145,00
Prijs per stuk
Variatie: Nesling Coolfit schaduwdoek vierkant, kleur Gebroken wit
Aantal: 
Bestellen
 
Dankzij de open structuur is de stof water- en winddoorlatend en kan daardoor het hele seizoen blijven hangen (maart t/m september). De Coolfit stof is eenvoudig te reinigen met lauw water, een zachte borstel en groene zeep. De randen zijn rondom afgewerkt met verstevigingsband. Op de hoeken bevat het doek RVS 316 driehoeksogen. 

Nesling schaduwdoek monteren
Dit doek is eenvoudig en snel te monteren aan bijvoorbeeld muren of palen, mede dankzij de ogen op elke punthoek. Dit rechthoekige doek van Nesling hangt u op in combinatie met de bevestigingsmaterialen van Nesling zoals een karabijnhaak, ketting en spanmoer. Met de spanmoeren spant u het schaduwdoek eenvoudig tussen 7 x 7 of 8 x 8 cm hardhouten palen. Ook is het mogelijk om dit zonnedoek te bevestigen aan twee luxe Nesling palen met een bout met oog, aan een muur middels een keilhuls of aan een pergola met een RVS plaat met oog. U vindt al deze opties bij de bijbehorende producten.

Aandachtspunten:
  • Maatvoering is inclusief driehoeksogen op de hoeken;
  • Schaduwdoeken lopen in een curve naar binnen;
  • Bij plaatsing dient er 40cm over de breedte en lengte aangehouden te worden voor de bevestigingsmaterialen.
Basisafmeting: 3,6 x 3,6 meter
Andere afmeting? Geen zorgen, maatwerk is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. 
Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.