DKH Boomstamtafel | Eiken

DKH Boomstamtafel | Eiken
0 Reviews | Review toevoegen

Een robuuste eiken tafel met een natuurlijke uitstraling! Aan de zijkant blijft de bast aanwezig, dit geeft een levendige tafel. Kies zelf je onderstel en maak de ideale tafel!

€ 850,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Een robuuste eiken tafel met een natuurlijke uitstraling! Het blad van de boomstamtafel wordt gemaakt van 4 à 5 eikenhouten balken. De buitenste balken houden de bast en schors en zo ontstaat een boomstam tafel. Door deze afwerking varieert de tafel in breedte tot 105 cm. In de lengte heb je zelf de keuze, het is maar net hoe groot of klein je je tafel wil hebben.
  • Een natuurlijke uitstraling
  • Speciaal op maat gemaakt
  • Een echte eyecatcher in huis

Het onderstel

Dit wordt speciaal op maat gemaakt. Geef ons het voorbeeld en we maken het! Dit doen we met vers gezaagd eikenhout, waardoor er een scherpe prijs geboden kan worden. Vers eikenhout geeft een karakteristieke en natuurlijke uitstraling. Initieel is het onderstel wat lichter van kleur, voor je het weet is de kleur gelijk aan die van het blad. Uiteraard hebben we ook onderstellen uit voorraad. Zie hiervoor de productafbeeldingen.

Specificaties

Materiaal Massief eikenhout
Afmetingen In overleg

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Kunnen we helpen?

Kunnen we helpen?

Neem contact op via  06 466 37 462  of mail naar martijn@diekinks-hof.nl.